Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ετοιμάζει κίνηση για “Λέβα” η Τσέλσι
Τσέλσι

Ετοιμάζει κίνηση για “Λέβα” η Τσέλσι

Η Τσέλσι είναι πρόθυμη να καταθέσει πρόταση για τον στράικερ της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

21.06.2017 | 14:17

Η φετινή σεζόν βρήκε πρωταθλητή Γερμανίας τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για 5η φορά στην καριέρα του αλλά ο Πολωνός δεν κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, καθώς ο στράικερ της Ντόρτμουντ, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με 31 τέρματα σημείωσε ένα παραπάνω και πανηγύρισε το “χρυσό κανόνι” της Μπυντεσλίγκα.

Αυτή η απώλεια πλήγωσε τον εγωισμό του στράικερ της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος με δηλώσεις του αισθάνθηκε απογοητευμένος από την συνολική προσπάθεια των συμπαικτών του στο εγχείρημα ανάδειξης του ως πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Αυτή η δυσφορία έχει ανοίξει τη κουβέντα περί αποχώρησης του 28χρονου επιθετικού από τους “βαυαρούς”, με πρόσφατο δημοσίευμα της Mirror να αναφέρει ότι η Τσέλσι βρίσκεται σε θέση ισχύος για την απόκτησή του και ότι ετοιμάζεται να του καταθέσει πρόταση. Στο κόλπο της διεκδίκησης του ποδοσφαιριστής φαίνεται να έχει μπει, πάντως, και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν και ο ποδοσφαιριστή προτιμά την ομάδα του Λονδίνου.

Εξάλλου, αναμένεται να ανοίξει μία θέση στην κορυφή της επίθεσης των “μπλε” μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος πιθανολογείται ότι θα μετακινηθεί ως δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης έως τον επόμενο Ιούνιο όταν και θα λήξει η ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για τους “ροχιμπλάνκος”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version