Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θέμα χρόνου η παραμονή Τόρες
Ατλέτικο Μαδρίτης

Θέμα χρόνου η παραμονή Τόρες

Ο Φερνάντο Τόρες απολαμβάνει τις διακοπές του και μόλις επιστρέψει, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

25.06.2017 | 16:52

Εδώ και αρκετές ημέρες ο Φερνάντο Τόρες έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την παραμονή του στην ομάδα για επιπλέον ένα χρόνο.

Οι δυο πλευρές δεν έχουν επισημοποιήσει ακόμα τη συμφωνία αλλά το θέμα είναι καθαρά τυπικό και αναμένεται να τελειώσει το επόμενο διάστημα.

Ο έμπειρος επιθετικός απολαμβάνει τις διακοπές του και μόλις επιστρέψει στην Ισπανική πρωτεύουσα θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο.

Από την αρχή, η πρόθεση του ποδοσφαιριστή ήταν να παραμείνει προκειμένου να έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο νέο γήπεδο της ομάδας που θα είναι έτοιμο μέσα στο καλοκαίρι.

Ο Τόρες αναμένεται να έχει μεγάλο ανταγωνισμό από τους Γκαμεϊρό και Γκριεζμάν, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι τρεις τους θα τραβήξουν όλη την επίθεση της Ατλέτικο μέχρι τον Ιανουάριο του 2018 που τελειώνει η απαγόρευση μεταγραφών.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version