Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Γουέστ Χαμ τα “σκάει” για επιθετικό της Πρέμιερ Λιγκ
Αγγλία

H Γουέστ Χαμ τα “σκάει” για επιθετικό της Πρέμιερ Λιγκ

Η Γουέστ Χαμ είναι πρόθυμη να δαπανήσει ένα μεγάλο ποσό για την απόκτηση στράικερ που αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ.

03.07.2017 | 11:50

Η Γουέστ Χαμ αντιμετώπισε μεγάλο επιθετικό πρόβλημα την περσινή χρονιά, καθώς τόσο ο Αντρέ Αγιού όσο και ο Σιμόνε Τζάτζα δεν κατόρθωσαν να αφήσουν το στίγμα τους στην κορυφή της επίθεσης της ομάδας με αποτέλεσμα τα “σφυριά” να βασίζονται κυρίως στον ταλαιπωρημένο από τραυματισμούς Άντι Κάρολ.

Έτσι, ο Σλάβεν Μπίλιτς, ο οποίος δε θέλει να δει ξανά την ομάδα του να μάχεται για τη σωτήρια, τουλάχιστον για το πρώτο μισό της σεζόν, έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση ενός στραίκερ που θα κάνει τη δουλειά του μέσα στο κουτί.

Σύμφωνα με την Mirror, λοιπόν, τα “σφυριά” καλοβλέπουν την περίπτωση του επιθετικού της Μπέρνλι, Αντρέ Γκρέι, ο οποίος κοστολογείται γύρω στα 17 εκατομμύρια ευρώ. Το συμβόλαιο του Άγγλου ποδοσφαιριστή με τη Μπέρνλι λήγει το επόμενο καλοκαίρι και γι΄αυτό οι “μπορντό” ενδέχεται να τον πουλήσουν προκειμένου να αποκομίσουν ένα σημαντικό οικονομικό όφελος.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, πάντως, βρίσκεται στο στόχαστρο και των Έβερτον και Τότεναμ, καθώς την περσινή σεζόν μέτρησε 10 γκολ και 3 ασίστ σε 36 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version