Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Όρισε την τιμή του Ντιμπάλα η Γιουβέντους
Γιουβέντους

Όρισε την τιμή του Ντιμπάλα η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους όρισε την τιμή πώλησης του Πάουλου Ντιμπάλα και τώρα περιμένει την απάντηση της Μπαρτσελόνα.

03.08.2017 | 09:34

Ουδέν κακόν αμιγές καλού λέει μία σοφή λαϊκή ρήση αλλά στην περίπτωση της πώλησης του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, αυτό δε φαίνεται να παρηγορεί ιδιαίτερα τους φίλους της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι κατανοούν ότι οι ζημιές είναι πολύ μεγαλύτερες από τα οφέλη.

Ειδικότερα, αγωνιστικά η Μπαρτσελόνα έχασε έναν ποδοσφαιριστή που δε μπορεί να αντικατασταθεί επάξια από κανέναν άλλο ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Παρ΄όλα αυτά, τα 222 εκατομμύρια ευρώ που θα μπουν στα ταμεία “χρυσώνουν εν μέρει το χάπι” για τους Καταλανούς.

Ωστόσο, αυτό το χρηματικό ποσό έχει διπλή όψη και η αρνητική της αφορά τη γνώση των άλλων συλλόγων για την οικονομικό όφελος των “μπλαουγκράνα”. Συνεπώς, όταν οι “μπλαουγκράνα” επιχειρήσουν να προσεγγίσουν τον αντικαταστάτη του Νεϊμάρ, τότε ο σύλλογος στον οποίο ανήκει ο παίκτης θα έχει υπερβολικές αξιώσεις δεδομένου ότι γνωρίζει ότι η Μπαρτσελόνα θα έχει τα χρήματα για να τον ικανοποιήσει.

Για του λόγου το αληθές αυτή η κατάσταση διαμορφώνεται για έναν εκ των υποψήφιων διαδόχων του 25χρονου ποδοσφαιριστή και αναφερόμαστε φυσικά στον μεσοεπιθετικό της “Γιούβε”, Πάουλο Ντιμπάλα.

Σύμφωνα με την Gazetto Dello Sport, οι “μπιανκονέρι” ζητούν από τους Καταλανούς 140 εκατομμύρια ευρώ για να τους παραχωρήσουν έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί αυτά τα χρήματα μετά από δύο καλές χρονιές στο Τορίνο.

Παράλληλα, με τον ίδιο τρόπο έχει επιχειρήσει να επωφεληθεί και η Λίβερπουλ πριν καλά καλά πλησιάσει ο Νεϊμάρ στην Παρί, όταν γνωστοποίησε στην Μπαρτσελόνα ότι για να της πουλήσει τον Φελίπε Κουτίνιο θα πρέπει να δει να μπαίνουν στα ταμεία της 150 εκατομμύρια ευρώ.

Συνοψίζοντας, παρατηρεί κανείς το ντόμινο των αρνητικών εξελίξεων που προκάλεσε στην Μπαρτσελόνα η διαφαινόμενη πώληση του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, με το χρόνο να μετράει αντίστροφα για τους Καταλανούς ενόψει και της εκκίνησης της νέας σεζόν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version