Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Χέντερσον: “Θέλουμε να μείνει μαζί μας ο Φιλ”
Λίβερπουλ

Χέντερσον: “Θέλουμε να μείνει μαζί μας ο Φιλ”

O μέσος της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον, σχολίασε την κατάσταση του Φελίπε Κουτίνιο.

15.08.2017 | 13:40

Ο Φελίπε Κουτίνιο βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι καθώς παρά το γεγονός ότι θέλει να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα, δεν επιθυμεί να έρθει σε ρήξη με τη νυν ομάδα του, την Λίβερπουλ, προκειμένου να υλοποιηθεί η επιθυμία του.

Παράλληλα, ένας τραυματισμός στην μέση τον έχει θέσεις εκτός αγωνιστικής δράσης εδώ και δύο εβδομάδες ενώ δε θα μπορέσει να συμμετάσχει ούτε στην αναμέτρηση των play off του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Χοφενχάιμ.

Οι συμπαίκτες του, πάντως, δε θέλουν σε καμία περίπτωση να δουν το Βραζιλιάνο να αποχωρεί από το σύλλογο και γι΄αυτό προσπαθούν να τον πείσουν να μείνει, όπως παραδέχεται και ο συμπαίκτης του, Τζόρνταν Χέντεσον.

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση για τον Φιλ, αλλά ό,τι κι αν πω εγώ, δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή. Θέλουμε να μείνει ο Φιλ μαζί μας και το ξέρει. Δεν ξέρω αν μπορώ να επηρεάσω την κατάσταση γενικά, αλλά θα μπορούσα να συζητήσω μαζί του να δω τι ακριβώς σκέφτεται και τι μπορώ να του πω». 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version