Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)
Μπάγερν Μονάχου

Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)

Ο Χάρι Κέιν σκόραρε δύο γκολ στην νίκη της Μπάγερν με 2-1 κόντρα στην Άιντραχτ, γράφοντας ιστορία!

27.04.2024 | 18:25

Με νίκη συνέχισε η Μπάγερν Μονάχου, η οποία και επικράτησε με 2-1 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης εντός έδρας με μεγάλο πρωταγωνιστή φυσικά τον Χάρι Κέιν, ο οποίος σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του, φτάνοντας πλέον στα 400 γκολ στην καριέρα του, σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο! Πάει κεφάτος στα ματς κόντρα στη Ρεάλ!

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα αρκετά νωρίς, καθώς στο 9′ έκανε το 1-0, με τον… συνήθης ύποπτο, τον σπουδαίο Χάρι Κέιν, ο οποίος είναι ασταμάτητος.

Παρόλα αυτά η αντίδραση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήταν άμεση και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 23΄με τον Εκιτίκε να κάνει το 1-1 και να δίνει νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Η ομάδα του Τούχελ από την πλευρά της συνέχισε να… “πυρπολεί” την εστία της Άιντραχτ και έχασε πολλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Γκερέιρο στο 45′. Εν τέλει το 1-1 ήταν και το σκορ του πρώτου 45λεπτου!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν Μονάχου ήταν… επιθετική και έδειξε με το “καλημέρα” τις διαθέσεις της και στο 60′ οι Βαυαροί κέρδισαν πέναλτι και ο Χάρι Κέιν ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε για το 2-1!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ήθελαν να αντιδράσουν, αλλά δεν μπορούσαν, καθώς  η αμυντική γραμμή της Μπάγερν, πήρε άριστα. Εν τέλει το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος του ματς και η Μπάγερν Μονάχου πάει με ψυχολογία στο ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version