Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σκέφτεται να προσεγγίσει αστέρα της Ρεάλ η Άρσεναλ
Άρσεναλ

Σκέφτεται να προσεγγίσει αστέρα της Ρεάλ η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση σε ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης.

26.08.2017 | 09:42

Ο Αρσέν Βενγκέρ μπορεί να δηλώνει ευχαριστημένος με τις φετινές μεταγραφές του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δε σκέφτεται σοβαρά τρόπου να ενισχύσει περαιτέρω την ομάδα του.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Diario Gol, ο Αλσατός τεχνικός εξετάζει το ενδεχόμενο να πληρώσει τη ρήτρα του ταλαντούχου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Μάρκο Ασένσιο, η οποία ανέρχεται στα 78 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό λογικό σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής.

Αυτό θα σημάνει και την αύξηση του μισθού του Ισπανού μεσοεπιθετικού, σε μία υπόθεση, πάντως, που οι “κανονιέρηδες” δε συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να πετύχουν το σκοπό τους. Ειδικότερα, ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στο κορυφαίο σύλλογο στον κόσμο τα τελευταία 4 χρόνια ενώ και ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν είναι διατεθειμένος να χάσει μέσα από τα χέρια του “ατόφιο χρυσάφι”.

O 21χρονος ποδοσφαιριστής ενδέχεται, πάντως, να εκμεταλλευτεί μία πιθανή πρόταση προκειμένου να αυξήσει τις ετίσης απολαβές του στη “βασίλισσα”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version