Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Είναι όλα ψέματα, μένω στην Τσέλσι»
Τσέλσι

«Είναι όλα ψέματα, μένω στην Τσέλσι»

Ο Αντόνιο Κόντε είναι χαρούμενος στην Τσέλσι και δεν είναι πρόθυμος να γυρίσει σύντομα στον πάγκο της Εθνικής του ομάδας!

13.10.2017 | 15:02

Η Εθνική Ιταλίας δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και πλέον θα προσπαθήσει να προκριθεί στην τελική φάση της Ρωσίας μέσω των μπαράζ!

Αρκετά δημοσιεύματα από την Ιταλία έκαναν λόγο για επιστροφή του Αντόνιο Κόστε στο τιμόνι της εθνικής ομάδας, κάτι που ο ίδιος ο Ιταλός τεχνικός αρνήθηκε, τονίζοντας πως όλα είναι ψέματα τα οποία έγραψαν οι δημοσιογράφοι!

«Ποτέ δεν είπα ότι έχω συμφωνήσει με την Ιταλία.Εδώ και δύο εβδομάδες διαβάζω λάθος δημοσιεύματα.Πριν λίγες μέρες έκανα μια συνέντευξη,ωστόσο κάτι πήγε λάθος στην…μετάφραση και έγραψαν κάποια ψέματα.Απλώς είπα πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήθελα να γυρίσω στον πάγκο της εθνικής ομάδας.Έχω δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο με την Τσέλσι και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, όπως και η οικογένεια μου»,ανέφερε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version