Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ράμος: «Θέλω την Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα»
Home Page

Ράμος: «Θέλω την Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα»

Ο Σέρχιο Ράμος μίλησε για την ανεξαρτησία της Καταλονίας και για τις...άριστες σχέσεις που έχει με τον Ζεράρ Πικέ!

31.10.2017 | 11:03

Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα της ανεξαρτητοποίησης της Καταλονίας και τόνισε πως επιθυμία του είναι να παραμείνει η Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ μίλησε και για τις σχέσεις του με τον Ζεράρ Πικέ!

«Δεν μπορώ να το πιστέψω πως η πλειοψηφία θέλει ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας. Εγώ σίγουρα προτιμώ η Μπαρτσελόνα να παίζει στο δικό μας πρωτάθλημα. Πάντως περισσότερο με ανησυχεί που ο ύμνος της Ισπανίας δεν έχει λόγια. Θα ήθελα να έχει στίχους, ζηλεύω τις άλλες χώρες γι’ αυτό. Πιστεύω πως θα έκανε καλό στην πατρίδα μας».

«Είναι λάθος να συγχέουμε τον αθλητισμό με την πολιτική. Η συμπεριφορά του Πικέ στην εθνική ήταν πάντα υποδειγματική, ό,τι κι αν πιστεύει ο καθένας. Παλιότερα δεν είχαμε καμία σχέση. Αν συγκρίνεις τη σχέση μας τώρα με την παλιότερη, τώρα τα πάμε μια χαρά. Υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας, γιατί παίζουμε μαζί κι όταν αυτό συμβαίνει ξέρουμε πως συνθέτουμε ένα από τα καλύτερα αμυντικά δίδυμα στον κόσμο».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version