Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Μόνο ο Κέιν μπορεί να σπάσει το ρεκόρ του Νεϊμάρ»
Τότεναμ

«Μόνο ο Κέιν μπορεί να σπάσει το ρεκόρ του Νεϊμάρ»

Οι επιδόσεις του Χάρι Κέιν με την Τότεναμ τον έχουν κάνει πρώτο, μεταγραφικό στόχο για πολλές ομάδες που θα έδιναν απίστευτα χρηματικά ποσά για χάρη του!

09.11.2017 | 04:24

Το ένα γκολ μετά το άλλο σκοράρει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις ο Χάρι Κέιν.

Ο Άγγλος στράικερ είναι από τους πιο φορμαρισμένους αυτή την στιγμή και σύμφωνα με δημοσιεύματα, αρκετές είναι οι ομάδες που καλοβλέπουν την περίπτωσή του. Πρώτη και καλύτερη η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, όποια από αυτές θελήσει να τον αποκτήσει θα πρέπει να δώσει πολλά εκατομμύρια ευρώ στους Λονδρέζους. Θα ξεπεράσει τα 222 εκατομμύρια του Νεϊμάρ στην Παρί; Ο Εμίλ Χέσκεϊ πιστεύει πως ναι!

«Ο Χάρι Κέιν αξίζει περισσότερα χρήματα απ’ ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ. Όμως, για την ώρα δεν τον βλέπω να θέλει να φύγει από την Τότεναμ. Για ένα λόγο θα μπορούσε να αποχωρήσει. Αν η Τότεναμ δεν ξεκινήσει να κατακτά σύντομα τίτλους.

Ωστόσο, όλοι ξέρουν πως η Τότεναμ μπορεί να πάρει πολλά χρήματα από τους ποδοσφαιριστές που πουλάει. Θα μπορούσε να πουλήσει τον Κέιν για παραπάνω από 200 εκατομμύρια λίρες. Αυτή την στιγμή θα τον έβαζα στους πέντε καλύτερους επιθετικούς του κόσμου. Μόνο οι Λουκάκου, Σουάρεζ και Λεβαντόβσκι μπορούν να πετύχουν τον αριθμό τερμάτων που σημειώνει ο Κέιν».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version