Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δε “τρελάθηκε” με το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ ο Φόρσμπεργκ
Γερμανία

Δε “τρελάθηκε” με το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ ο Φόρσμπεργκ

Ο μεσοεπιθετικός της Λειψίας, Εμίλ Φόρσμπεργκ, σχολίασε το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς το πρόσωπό του.

17.11.2017 | 13:07

Μετά την πρόκριση της εθνικής Σουηδίας στα τελικά του Μουντιάλ πολλοί Σουηδοί διεθνείς άκουσαν το όνομά τους να εμπλέκεται σε μεταγραφικές φήμες. Ένας εξ΄αυτών ήταν και ο μεσοεπιθετικός της Λειψίας, Εμίλ Φίρσμπεργκ, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο ίδιος, πάντως, δεν φάνηκε να συγκινείται από το ενδιαφέρον των “κόκκινων διαβόλων”, όπως φάνηκε από πρόσφατες δηλώσεις του: “Διάβασα το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ στις εφημερίδες αλλά η προσοχή μου βρίσκεται στη Λειψία”.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής σχολίασε επίσης, την ανέλπιστη πρόκριση της ομάδας του με αποκλείοντας την εθνική Ιταλίας: “Κανείς δεν πίστευε ότι μπορούσαμε να το πετύχουμε. Ο όμιλος ήταν ήδη δύσκολος. Η Γαλλία και η Ολλανδία είναι δύο καλές ομάδες. Είπαν ότι η τύχη μας γύρισε την πλάτη μετά την κλήρωση των μπαράζ αλλά εμείς τα καταφέραμε. Παίξαμε σαν ομάδα που πίστευε στις δυνατότητές της για πρόκριση. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ή καλύτερη διοργάνωση. Οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο είναι εκεί και εμείς θα είμαστε μέρος της διοργάνωσης”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version