Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλικός “εμφύλιος” για Μάντισον (vid)
Τότεναμ

Αγγλικός “εμφύλιος” για Μάντισον (vid)

Ο Τζέιμς Μάντισον έχει τραβήξει τα βλέμματα των "τιτάνων" της Premier League πάνω του με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που κάνει με τη φανέλα της Νόργουιτς.

16.01.2018 | 16:26

Ο Τζέιμς Μάντισον απασχολεί έντονα την Τότεναμ, τη Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν αγγλικά δημοσιεύματα.

Ο 21χρονος μέσος της Νόργουιτς ξεχωρίζει για την ομάδα του τη φετινή σεζόν, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και κάνει ο,τι περνάει από το χέρι του για να βάλει τα “Καναρίνια” στα play off.

Ο Μάντισον έχει καταφέρει φέτος να βρει 7 φορές δίχτυα και είναι το “αστέρι” της ομάδας του δίχως αμφιβολία. Παράλληλα, ο νεαρός άσος μετράει και 5 ασίστ στο ενεργητικό του στην Championship και όπως είναι λογικό, όλα αυτά δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από τους “μεγάλους” της Premier League.

Τότεναμ, Λίβερπουλ και Σίτι καλοβλέπουν την περίπτωσή του και σύντομα σκοπεύουν να κινηθούν για να τον κάνουν δικό τους. Όπως γίνεται αντιληπτό αναμένεται να γίνει “μάχη” για την υπογραφή του.

Πάρτε μία γεύση από το τι εστί Μάντισον:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version