Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H υπέροχη απάντηση του Σάντσεζ σχετικά με την αγαπημένη του θέση (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

H υπέροχη απάντηση του Σάντσεζ σχετικά με την αγαπημένη του θέση (vid)

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αλέξις Σάντσεζ, ονόμασε τη θέση στην οποία προτιμάει να αγωνίζεται.

23.01.2018 | 11:25

Το μικρής διάρκειας σήριαλ της μεταγραφής του Αλέξις Σάντσεζ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώθηκε με τον Χιλιανό να μετακομίζει στο Μάντσεστερ και τον Χένρι Μχιταριάν να κάνει την αντίθετη διαδρομή ως μέρος της ανταλλαγής.

https://twitter.com/ManUtd/status/955500480582500353?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sportbible.com%2Ffootball%2Fnews-sanchez-replies-brilliantly-when-asked-about-his-favourite-position-20180123

Αυτή ήταν μία ισχυρή ένεση ποιότητας για τους “κόκκινους διάβολους”, οι οποίοι φαινόταν ήδη από την περσινή χρονιά ότι χρειάζεται έναν κορυφαίας κλάσης ποδοσφαιριστή που θα στελέχωνε το ένα από τα δύο άκρα της επίθεσης της.

Ο Χιλιανός, πάντως, δήλωσε ότι απλά θέλει να παίζει ποδόσφαιρο όταν ρωτήθηκε σχετικά με την αγαπημένη του θέση: “Είμαι ένας παίκτης που του αρέσει να κερδίζει τα πάντα. Είμαι πολύ επαγγελματίας σε ό,τι κάνω. Ζω για το ποδόσφαιρο. Το αγαπώ. Είμαι παθιασμένος γι΄αυτό.Προπονούμαι σκληρά κάθε μέρα και μετά από κάθε παιχνίδι προσπαθώ να κοιτάζω τι έκανα καλά και που μπορώ να βελτιωθώ. Μου αρέσει πολύ να αγωνίζομαι στην αριστερή πτέρυγα, είτε στον άξονα αλλά για να σου πω την αλήθεια όσο παίζω ποδόσφαιρο θα χωράω παντού.”

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version