Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εκτός Ευρώπης εάν δεν τηρήσει το Financial Fair Play η Παρί!
Παρί Σεν Ζερμέν

Εκτός Ευρώπης εάν δεν τηρήσει το Financial Fair Play η Παρί!

Η Παρί Σεν Ζερμέν δαπάνησε υπέρογκα ποσά για μεταγραφές και τώρα μπλέκει με τον κανονισμό του Financial Fair Play, που είναι αμείλικτος.

27.01.2018 | 03:23

Το καλοκαίρι η Παρί έδωσε 222 εκατομμύρια ευρώ για τον Νεϊμάρ, ενώ προχώρησε και στο deal για τον αγορά του Εμπαπέ, με το ποσό να καταβάλλεται στο τέλος της σεζόν.

Οι Παριζιάνοι όμως, δεν φρόντισαν να ισοσκελίσουν τα έξοδα με τα έσοδα, όπως προστάζει ο κανονισμός του Financial Fair Play και τώρα μπορούν να μπλέξουν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της As, η ομάδα του Ουνάι Έμερι, θα πρέπει να βάλει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ, για να μην μπει σε μπελάδες. Κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να πουλήσει παίκτες.

Η UEFA φαίνεται πως έχει διαμηνύσει στους ιθύνοντες της Παρί, πως πρέπει να ισοσκελίσουν άμεσα τα έξοδα με τα έσοδα αλλιώς θα μπουν σε μπελάδες, κάτι που μπορεί να τους απομακρύνει από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ένα σενάριο φυσικά που μπορεί να αποβεί μοιραίο για το σύλλογο και τα όνειρα που κάνει για κατάκτηση του Champions League.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version