Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«X»έρι – «X»έρι πάνε στα… αστέρια! (vid)
Μονακό

«X»έρι – «X»έρι πάνε στα… αστέρια! (vid)

Ματσάρα ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Μονακό (2-2), με τις δύο ομάδες να χάνουν την ευκαιρία να βρεθούν στη δεύτερη θέση.

28.01.2018 | 23:57

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι στη Μασσαλία, Μαρσέιγ και Μονακό ήρθαν ισόπαλες 2-2 και έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στη δεύτερη θέση.

Λίγες φάσεις και δύο γκολ είχε το πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, καθώς μετά από λάθος των αμυντικών της Μαρσέιγ, ο Κειτά ελίχθηκε όμορφα μέσα στην περιοχή και σκόραρε για το 0-1. Η απάντηση ήρθε άμεσα από τους γηπεδούχους, αφού στο 7′ ο Ραμί με όμορφη κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.

Ακριβώς το ίδιο σκηνικό είδαμε και στο δεύτερο ημίχρονο, μόνο που αυτή τη φορά η Μαρσέιγ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Ζερμέν στο 47′ έκανε την προβολή και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι όμως δεν χάρηκαν για πολύ, αφού ο Φαμπίνιο στο 51′ έκανε καταπληκτική ενέργεια στην περιοχή της Μαρσέιγ και πλάσαρε για να διαμορφώσει το 2-2.

Το τελικό σφύριγμα δεν αφήνει καμία από τις δύο ομάδες ικανοποιημένες, αφού έχασαν αμφότερες την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την ήττα της Λυών και να βρεθούν στη δεύτερη θέση. Έτσι η Μαρσέιγ παραμένει 3η με 48 βαθμούς και η Μονακό 4η με 47 και συνεχίζουν την πορεία τους με σκοπό να βγουν στο Champions League.

Το 0-1:

https://www.youtube.com/watch?v=R09wWE_M-qc

Το 1-1:

https://www.youtube.com/watch?v=1FRENvkXOEg

To 2-1:

https://www.youtube.com/watch?v=WN9ZM87hxk8

Το 2-2:

https://www.youtube.com/watch?v=v2ZllqVvdoA

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version