Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Καρφάρες” Νεϊμάρ για Έμερι και διοίκηση λόγω… Μόουρα!
Home Page

“Καρφάρες” Νεϊμάρ για Έμερι και διοίκηση λόγω… Μόουρα!

Ο Νεϊμάρ δεν είδε με καθόλου καλό μάτι την αποχώρηση του Λούκας Μόουρα από την Παρί Σεν Ζερμέν για χάρη της Τότεναμ.

02.02.2018 | 15:15

Ο Νεϊμάρ σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να φύγει ο Βραζιλιάνος φίλος του από την Παρί Σεν Ζερμέν, Λούκας Μόουρα.

Ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη έχει πολύ καλή σχέση με τον καινούργιο παίκτη της Τότεναμ, ενώ εκτιμάει πολύ την ποιότητά του.

Ο Νεϊμάρ σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν θα έπρεπε ποτέ να φύγει από την ομάδα, όπως είπε θα έπρεπε να χρησιμοποιείται περισσότερο από τον προπονητή του και η διοίκηση όφειλε να μην τον αφήσει να φύγει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νεϊμάρ:

“Είμαι στεναχωρημένος γιατί είναι πολύ καλός φίλος και ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, ο οποίος χρησιμοποιούνταν σπάνια. Αυτό είναι άδικο. Είναι αδερφός μου στο ποδόσφαιρο και του εύχομαι ότι καλύτερο. Οποιοσδήποτε και εάν είναι ο προορισμός, του εύχομαι να σκοράρει πολλά γκολ και να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Δεν είναι μόνο πολύ καλός φίλος αλλά και ένας εξαιρετικός τύπος. Εδώ θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί πολύ περισσότερο, αλλά εγώ δεν είμαι ούτε ο ιδιοκτήτης της ομάδας ούτε της Παρί. Απλά για μένα δεν θα έπρεπε ποτέ να φύγει από την Παρί”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version