Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“O Μαχρέζ αξίζει να παίζει σε καλύτερη ομάδα”
Premier League

“O Μαχρέζ αξίζει να παίζει σε καλύτερη ομάδα”

O προπονητής της Εθνικής Αλγερίας με δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο Ριγιάντ Μαχρέζ αξίζει να παίζει σε καλύτερη ομάδα από τη Λέστερ.

05.02.2018 | 16:45

Τις τελευταίες δυο μέρες των μεταγραφών η Μάντσεστερ Σίτι προσπάθησε να αποκτήσει τον Ριγιάντ Μαχρέζ από τη Λέστερ.

Οι “αλεπούδες” αρνήθηκαν όλες τις προτάσεις που δέχτηκαν με αποτέλεσμα ο παίκτης να μείνει στην ομάδα παρά τη θέληση του.

Ο προπονητής του Μαχρέζ στην Εθνική Αλγερίας υποστήριξε ότι ο παίκτης του αξίζει να παίζει σε ομάδα με μεγαλύτερη δυναμική.

O Μαχρέζ αξίζει κάτι καλύτερο από τη Λέστερ. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι έχει συμβόλαιο και πρέπει να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς του.

Πρέπει να κάνει μια σοβαρή κουβέντα με το σύλλογο του, ξέρω ότι ήθελε να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα, αλλά δεν γνωρίζω τις πτυχές της υπόθεσης” ήταν το αρχικό σχόλιο του Ραμπάχ Μαντζέρ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

Εγώ θα τον συμβουλέψω να να προπονηθεί σκληρά ακόμα και αν δεν έγινε η μεταγραφή που επιθυμούσε. Δεν πρέπει να ξεχνάει ότι υπάρχουν παιχνίδια με την Εθνική ομάδα“.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version