Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόντε: “Πρέπει να ζήσουμε με την πίεση”
Home Page

Κόντε: “Πρέπει να ζήσουμε με την πίεση”

Οι άσχημες εμφανίσεις της Τσέλσι έχουν φέρει πολύ πίεση στο εσωτερικό της ομάδας, η οποία πρέπει να μάθει να ανταπεξέρχεται σε αυτή σύμφωνα με τον Αντόνιο Κόντε.

11.02.2018 | 01:32

Ο Αντόνιο Κόντε μίλησε για τις φήμες που ακούγονται για εκείνον (περί αποχώρησης), αλλά και για την πίεση που έχει δημιουργηθεί μετά της άσχημες εμφανίσεις της Τσέλσι.

Όπως είπε, τόσο οι παίκτες του όσο και ο ίδιος θα πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται την πίεση και τις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κόντε:

“Νομίζω ότι υπάρχουν πολλές φήμες και υποθέσεις, αλλά εμείς διατηρούμε τις προσδοκίες μας. Πρέπει να βρούμε μεγαλύτερη ισορροπία, καταλαβαίνω ότι πρέπει να ζήσουμε με την πίεση και σε αυτό είμαι σύμφωνος και εγώ και οι παίκτες μου. Δεν νομίζω ότι το να μιλάω για το μέλλον μου επηρεάζει τους παίκτες μου. Αλλιώς, στο πρώτο παιχνίδι που χάσαμε, ενάντια στην Μπέρνλι, αυτό θα γινόταν. Οι παίκτες μου έχουν συνηθίσει τις φήμες και τις υποθέσεις που ακούγονται”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version