Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μετανιώνει για την επιλογή του ο Πογκμπά
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μετανιώνει για την επιλογή του ο Πογκμπά

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πογκμπα, είναι δυσαρεστημένος με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

15.02.2018 | 16:51

Μέσα στο 2018, ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πογκμπά, κινείται σε πολύ ρηχά νερά, καθώς συχνά παραμελεί τα αμυντικά του καθήκοντα, με συνέπεια ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Ζοσέ Μουρίνιο, να είναι δυσαρεστημένος μαζί του.

Χαρακτηριστικό της δυσαρέσκειας του Πορτογάλου με τον πρώην μέσο της Γιουβέντους είναι το γεγονός ότι στα τελευταία 3 παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν έχει ολοκληρώσει το 90λεπτο ενώ στην αναμέτρηση με την Χάντερσφιλντ δεν ξεκίνησε στο βασικό σχήμα.

Έτσι, σύμφωνα με την L Equipe, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει μετανιώσει για την επιλογή του να μετακομίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περσινό καλοκαίρι. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις σχέσεις του με τον Ζοσέ Μουρίνιο, οι οποίες δε διανύουν την καλύτερη περίοδο.

Για τον Πολ Πογκμπά, άλλωστε, η ιδανική θέση στη μεσαία γραμμή θα ήταν ως εσωτερικό μέσος σε τριάδα, κάτι με το οποίο δε φαίνεται να συμφωνεί ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος συνήθως τον τοποθετεί σε δυάδα στο κέντρο δίπλα στον Νεμάνια Μάτιτς.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version