Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Ο Μεντί σημειώνει σημαντική πρόοδο”
Μάντσεστερ Σίτι

“Ο Μεντί σημειώνει σημαντική πρόοδο”

Ευχάριστα είναι τα νέα από το μέτωπο του τραυματία Μπέντζαμιν Μεντί σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν.

22.02.2018 | 14:18

Πρέπει να πάμε πίσω στις 23 Σεπτεμβρίου του 2017 για να εντοπίσουμε την τελευταία συμμετοχή του Μπέντζαμιν Μεντί με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Οι “πολίτες” θα νικούσαν την Κρίσταλ Πάλας με 5-1 αλλά θα στερούνταν τις υπηρεσίες του βασικού τους αριστερού οπισθοφύλακα, Μπέντζαμιν Μεντί, ο οποίος θα αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο του “Έτιχαντ” με ρήξη χιαστών.

Αν και ακόμα δεν έχει οριστεί η ημερομηνία επιστροφής του στα γήπεδα, ο τεχνικός της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, αποκάλυψε ότι η αποθεραπεία του πρώην παίκτη της Μονακό εξελίσσεται εξαιρετικά.

“Σημειώνει σημαντική πρόοδο, αν όχι πολύ καλή. Τώρα χρειάζεται να επανακτήσει το ρυθμό του μέσω της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα και μετά να πάρει χρόνο συμμετοχής. Θα κάνει, όμως, ό,τι περνάει από το χέρι του, ξέρω ότι διαθέτει τη θέληση. Κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βρεθεί σε καλή κατάσταση. Δεν υπάρχει λόγος να κόψει δρόμο. Πρέπει να επανακτήσει την ευλυγισία του και την ικανότητα του να τεντώνει το σύνδεσμο έτσι να μην αγχώνεται γι αυτό πια.”

Έτσι, δε θεωρείται απίθανη η συμμετοχή του στο επικείμενο Μουντιάλ που θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version