Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αυτό είναι το «παλάτι» του Κουτίνιο
Home Page

Αυτό είναι το «παλάτι» του Κουτίνιο

Το «παλατάκι» του Κουτίνιο όπως ο ίδιος το παρουσίασε σε Βραζιλιάνικη εκπομπή που αναφέρεται στους σελέμπριτι Βραζιλίας.

26.03.2018 | 23:44

O Φελίπε Κουτίνιο δεν είχε και τις καλύτερες εμπειρίες από την πρώτη μετάβαση στην Βαρκελώνη, στην αρχή γερανός του «σήκωσε» το αυτοκίνητο για παράνομη στάθμευση και στη συνέχεια ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του όταν ο ίδιος ήταν στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα

Όλα αυτά, όπως είναι λογικό, επηρέασαν την ψυχολογία του και αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή. Βρήκε νέο σπίτι και μάλιστα το… παρουσίασε σε γνωστή εκπομπή της Βραζιλίας που ασχολείται με σελέμπριτι.

Στο… τσαρδί του Κουτίνιο θα βρεις πισίνες, τραπέζι για πινγκ πονγκ, αίθουσα για να βλέπει ταινίες, μεγάλα σαλόνια, μπάνια, κρεβατοκάμαρες και φυσικά ένα τεράστιο κήπο.

Φυσικά δεν μένει μόνος σε αυτό το… παλάτι, αλλά έχει κοντά τη σύζυγο του, την κόρη τους και δυο ξαδέρφια που πήγαν στην Ισπανία για να τον επισκεφτούν.

https://www.youtube.com/watch?v=Rbo1LixnwGY

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version