Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νατσο : “Απορώ με όσους συνεχίζουν να αμφισβητούν τον Κριστιάνο”
Ρεάλ Μαδρίτης

Νατσο : “Απορώ με όσους συνεχίζουν να αμφισβητούν τον Κριστιάνο”

Ο συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης, Νάτσο, εξέφρασε την απορία του με όσους αμφισβητούν ακόμα τις ικανότητες του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

28.03.2018 | 13:15

Μετά από ένα αναιμικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επανήλθε στα καλύτερα του μέσα στο 2018, καθώς μέσα στο νέο έτος μετράει 21 γκολ σε 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Έτσι, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει φτάσει συνολικά τα 37 τέρματα και τις 6 ασίστ σε 35 εμφανίσεις του σε κάθε διοργάνωση.

Παρ΄όλα αυτά, μετά την πρόσφατη φιλική ήττα της εθνικής Πορτογαλίας από την εθνική Ολλανδίας με 3-0, οι επικριτές του Κριστιάνο έκαναν ξανά την εμφάνιση τους σχολιάζοντας αρνητικά την απόδοση του Πορτογάλου στην αναμέτρηση.

Έτσι, ο συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης, Νάτσο, έσπευσε να τον υπερασπιστεί αδυνατώντας να αντιληφθεί το λόγο για τον οποίο ακόμα ασκείται κριτική στον 33χρονο στράικερ.

“Η αλήθεια είναι ότι σκοράρει οτιδήποτε αγγίζει. Τελειώσαμε το παιχνίδι με την ισπανική εθνική ομάδα και είδαμε ότι σκόραρε δύο φορές σε πέντε λεπτά με την Πορτογαλία. Αυτό είναι σπουδαίο για εμάς. Ελπίζω να διατηρήσει αυτό το επίπεδο μέχρι το τέλος της σεζόν. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι συνεχίζουν να αμφισβητούν τον Κριστιάνο. Είναι πάντα αυτός που κάνει τη διαφορά. Διαθέτει τρελά στατιστικά. Δεν μπορώ να συλλάβω το γεγονός ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που τον αμφισβητούν. Είναι 100% αφοσιωμένος στο σύλλογο και εγώ ως συμπαίκτης του δε θεωρώ ότι δεν υπάρχει καλύτερος μέρος για εκείνον από τη Ρεάλ Μαδρίτη”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version