Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντεουλοφέου: “Δεν θα γυρίσω στη Μπαρτσελόνα”
Μπαρτσελόνα

Ντεουλοφέου: “Δεν θα γυρίσω στη Μπαρτσελόνα”

Ο Ζεράρ Ντεουλοφέου με δηλώσεις του αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα από τη στιγμή που οι Καταλανοί δεν τον υπολογίζουν.

02.05.2018 | 17:19

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Ζεράρ Ντεουλοφέου κλήθηκε να αποχωρήσει ξανά από τη Μπαρτσελόνα προκειμένου να παίζει περισσότερο.

Η αλήθεια είναι πως ο νεαρός εξτρέμ έχει καλή παρουσία μακριά από τη Βαρκελώνη, αλλά όταν φοράει τα “μπλαουγκράνα” τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Ο δανεισμός του στη Γουότφορντ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και κανονικά θα πρέπει να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα.

Ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του αποκάλυψε πως δεν θα μείνει τη νέα σεζόν στη Μπαρτσελόνα από τη στιγμή που δεν τον υπολογίζουν.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα γυρίσω στη Μπαρτσελόνα. Δεν νομίζω ότι ο Βαλβέρδε με θέλει στην ομάδα και έχω ενημερώσει τη Γουότφορντ ότι θέλω να μείνω. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι θα γίνει. Αναρρώνω από τραυματισμό και θέλω να πάω καλά στο φινάλε της σεζόν. Πρέπει να ηρεμήσω για να πάρω τις αποφάσεις μου, αλλά το να γυρίσω στη Μπαρτσελόνα δεν είναι πιθανό” κατέληξε ο διεθνής εξτρεμ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version