Πάτο: «Ελάτε να με πάρετε»

Η αγάπη του για την Μίλαν γνωστή. Η «εγκατάστασή» του στην Κίνα και την Κουαντζιάν επίσης, ωστόσο ένα μονάχα τηλέφωνο μπορεί να τα αλλάξει όλα.

Ανοιχτός σε ενδεχόμενη επιστροφή του στο Μιλάνο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Αλεσάντρε Πάτο. Ο 28χρονος βρίσκεται από το περασμένο καλοκαίρι στην Κίνα και την Ταιτζίν Κουαντζιάν του Φάμπιο Καναβάρο έχοντας πετύχει 17 τέρματα σε 27 συμμετοχές όντας ένα από τα καλύτερα «κανόνια» του πρωταθλήματος.

Ωστόσο τίποτε από αυτά που έχει κάνει στην καριέρα του δεν μπορεί να σβηστεί ή και να υπερισχύσει από το εξαετές πέρασμα στους «Ροσονέρι», με τον Βραζιλιάνο να ξεκινά από το Μιλάνο το ταξίδι του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Έτσι μια ενδεχόμενη επιστροφή του στον ιταλικό βορρά θα είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη, περιμένοντας όπως αναφέρει στις δηλώσεις του απλά ένα τηλεφώνημα από τον Τζενάρο Γκατούζο.

«Είμαι ερωτευμένος. Έτσι δεν θα μπορούσα να πω όχι. Αν ο Τζενάρο Γκατούζο με καλέσει… Βλέποντας την Μίλαν όπως είναι τώρα είναι λυπηρό, όμως χρειάζεται υπομονή. Οι οπαδοί έχουν ακόμη στο μυαλό τους την Μίλαν να κερδίζει τα πάντα, αλλά ο σύλλογος έχει αλλάξει πολύ και η επιστροφή στην κορυφή δεν μπορεί να γίνει μέσα σε μία νύχτα. Η παρουσία και πάλι στο Γιουρόπα Λιγκ είναι ένα πρώτο βήμα. Επίσης η ανανέωση του Γκατούζο ήταν η καλύτερη επιλογή. 

Να επιστρέψω; Έχουν Κινέζους επενδυτές και λατρεύω το ιταλικό ποδόσφαιρο. Είμαι ερωτευμένος με την Μίλαν και την πόλη, οπότε δεν θα μπορούσα να πω όχι. Έχω έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό μου, αλλά ποτέ μην λες ποτέ» ανέφερε ο Βραζιλιάνος περιμένοντας οι δηλώσεις του να ακουστούν μέχρι το Μιλάνο και τα αυτιά του Γκατούζο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ