Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O ποδηλάτης Καντέ είναι ο πιο χαρούμενο παίκτης στον κόσμο
Γαλλία

O ποδηλάτης Καντέ είναι ο πιο χαρούμενο παίκτης στον κόσμο

Η φωτογραφία του μέσου της εθνικής Γαλλίας, Νγκολό Καντέ, να χαμογελάει πάνω κάνοντας ποδήλατο σχολιάστηκε θετικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

26.05.2018 | 12:12

Απομένει λιγότερο από ένας μήνας για την εκκίνηση του Παγκοσμίου Κύπελλου, και όπως και οι υπόλοιπες ομάδες έτσι και η εθνική Γαλλίας βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας.

Στο πλαίσιο της διατήρησης της καλής φυσικής κατάστασης, οι παίκτες των “τρικολόρ” έκαναν ποδήλατο στη φύση και υπάρχει μία φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά τη διαδρομή και θα σε κάνει να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο το μέσο της Τσέλσι, Νγκολό Καντέ.

Ειδικότερα, στην παρακάτω φωτογραφία απεικονίζεται ο Γάλλος άσος να κάνει ποδήλατο με ένα πλατύ χαμόγελο, σαν να είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνει σε ποδήλατο. Αυτή η χαρά του Καντέ σχολιάστηκε θετικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://twitter.com/talkchelsea/status/999716409038049280?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sportbible.com%2Ffootball%2Fnews-reactions-funny-these-pictures-of-ngolo-kante-riding-a-mountain-bike-are-going-viral-20180525&tfw_site=sportbible

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version