Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σε αυτή την αγκαλιά θα βρει παρηγοριά ο Κάριους! (photos)
Who's that chick

Σε αυτή την αγκαλιά θα βρει παρηγοριά ο Κάριους! (photos)

Ο Λόρις Κάριους έμοιαζε απαρηγόρητος μετά τη λήξη του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως εκτός από τη στήριξη των οπαδών της Λίβερπουλ έχει και την αγκαλιά της καυτής συντρόφου του.

29.05.2018 | 19:06

Αρνητικός πρωταγωνιστής για την ομάδα της Λίβερπουλ, ήταν ο Λόρις Κάριους, στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Γερμανός κίπερ υπέπεσε σε δύο τραγικότατα λάθη που είχαν ως αποτέλεσμα η Ρεάλ Μαδρίτης να πετύχει 2 γκολ και να φτάσει για ακόμα μια φορά στην κατάκτηση της κούπας.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο 24χρονος τερματοφύλακας, ξέσπασε σε κλάματα και ζήτησε συγγνώμη επανειλημμένα από τους οπαδούς των “Κόκκινων”, αναγνωρίζοντας τα λάθη του. Το μόνο σίγουρο για τον Γερμανό είναι πως όλο αυτό δεν θα το περάσει μόνος του.

Και αυτό γιατί έχει στο πλάι του μία πολύ όμορφη ύπαρξη, την Πάμελα Ρέιφ. Ο ποδοσφαιριστής έιναι ζευγάρι με την πανέμορφη γυμνάστρια εδώ και περίπου 1,5 χρόνο και αναμένεται να βρει παρηγοριά στη ζεστή αγκαλιά της.

Απολαύστε την κυρία Κάριους:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version