Μπαλοτέλι: «Δεν γνωρίζω τίποτα για το μέλλον μου»

Ο Μάριο Μπαλοτέλι κλήθηκε να μιλήσει για τις φήμες που τον θέλουν να έχει κλείσει στη Νάπολι, ξεκαθαρίζοντας πως δεν γνωρίζει κάτι.

Η επιλογή του Μάριο Μπαλοτέλι να πάρει μεταγραφή στην Νις αποδείχθηκε εξαιρετική για τον Ιταλό που κατάφερε να φτιάξει και πάλι το όνομα του.

Το όνομα του διεθνή φορ «παίζει» και πάλι στα ρεπορτάζ μεγάλων ομάδων με τον δαιμόνιο Μίνο Ραϊόλα να ετοιμάζει άλλη μια καλή μεταγραφή για τον πελάτη του.

Μάλιστα πριν λίγες μέρες, ο γνωστός ατζέντης δεν δίστασε να δηλώσει πως ο «Σούπερ Μάριο» είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι» στη Νάπολι.

Από την πλευρά του ο έμπειρος επιθετικός δεν θέλησε να πάρει θέση για τις φήμες που υπάρχουν και ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάποια πληροφορία για το μέλλον του.

«Ποτέ δεν σκέφτομαι ιδιαίτερα για το μέλλον μου. Δεν βλέπω τόσο μακριά. Θέλω να επικεντρωθώ σε αυτό που έρχεται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Την επόμενη εβδομάδα, θα σκεφτώ αυτή που έρχεται. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω τίποτα για το μέλλον μου» ήταν το σχόλιο του Μπαλοτέλι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ