Στόχος του Τούχελ το reunion με Ντεμπελέ

Το μέλλον του Ουσμάν Ντεμπελέ στη Μπαρτσελόνα είναι αβέβαιο και ο Τόμας Τούχελ δεν θα χάσει την ευκαιρία να συνεργαστεί ξανά με τον Γάλλο στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του, αλλά για την ώρα δεν έχει καταφέρει να γίνει σημαντικός για τη Μπαρτσελόνα.

Οι συχνοί τραυματισμοί δεν του έχουν επιτρέψει να βρει ρυθμό με αποτέλεσμα να παίρνει χρόνο συμμετοχής σε παιχνίδια μικρότερης δυναμικής.

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να αποκτήσει τον Γκριεζμάν σε λίγο καιρό, κάτι που σημαίνει πως θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο ο ανταγωνισμός στις θέσεις της επίθεσης.

Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo» ο Τόμας Τούχελ παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του νεαρού Γάλλου και αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος θα κάνει την κίνηση του.

Ο Γερμανός τεχνικός που μόλις ανέλαβε την Παρί Σεν Ζερμέν, ήταν προπονητής του Ντεμπελέ στην Ντόρτμουντ και με τις εμφανίσεις του υπό τις οδηγίες του Τούχελ, ανάγκασε τη Μπαρτσελόνα να τον αγοράσει.

Σε περίπτωση που οι «μπλαουγκράνα» αποφασίσουν να τον πουλήσουν, τότε η Παρί θα κάνει τα πάντα για να εκπληρώσει την επιθυμία του προπονητή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ