Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άφησαν το Μουντιάλ και πήγαν για… μπέιζμπολ (vid)
Home Page

Άφησαν το Μουντιάλ και πήγαν για… μπέιζμπολ (vid)

Εν αναμονή του Παγκοσμίου κυπέλλου, οι τρεις κορυφαίοι αστέρες επέλεξαν να αφήσουν τις... έχθρες βλέποντας παρέα ματς «θρίλερ» στο πρωτάθληματου μπέιζμπολ των Ηνωμένων Πολιτειών. Εντάξει το ξεφτιλίσαμε...

11.06.2018 | 21:41

Λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας, την ώρα που και οι 32 ομάδες βρίσκονται σε αναβρασμό περιμένοντας την σέντρα, οι Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νειμάρ αποφάσισαν να συμφιλιωθούν κάνοντας ταξίδι… αστραπή στην Νέα Υόρκη βλέποντας το ντέρμπι της αγωνιστικής στο πρωτάθλημα μπέιζμπολ των Ηνωμένων Πολιτειών.

Νιου Γιορκ Γιάνκις και Νιου Γιορκ Μετς διασταύρωσαν τα ξίφη τους υπό το βλέμμα και των τριών αστέρων του ποδοσφαίρου, δείχνοντας και οι τρεις για πρώτη φορά να διασκεδάζουν την κοινή τους παρουσία στις εξέδρες του σταδίου. Σαφώς όλο το παραπάνω δεν είναι κάτι άλλο από ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας, με τρεις φίλους να αναπαριστούν ένα απίθανο στιγμιότυπο.

Απολαύστε το χιουμοριστικό στιγμιότυπο όπως το κατέγραψε η κάμερα! (έξτρα κρέντιτ στον σωσία του Κριστιάνο με τους λόγους να είναι εμφανείς)

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version