Είπε όχι στην Ρεάλ ο Αλέγκρι | Sportsking.gr

Είπε όχι στην Ρεάλ ο Αλέγκρι

Αμετανόητος Γιουβεντίνος δηλώνει ο Μαξ Αλέγκρι, τόσο πολύ που δεν θα άφηνε την ομάδα του ακόμα και για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αποκάλυψε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από τη Ρεάλ Μαδρίτης για να αντικαταστήσει τον Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά δήλωσε πιστός στη Γιουβέντους. Ο Αλέγκρι τόνισε πως του τηλεφώνησε ο ίδιος ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, ωστόσο του εξήγησε ότι δεν είναι δυνατόν να αφήσει τους «μπιανκονέρι».

«Είπα στον πρόεδρο της Ρεάλ ότι είχα ήδη δώσει τον λόγο μου στον Ανιέλι και στη Γιουβέντους και ότι δεν πρόκειται να φύγω καθώς σέβομαι τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι. Τον ευχαρίστησα που με σκέφτηκε, αλλά δεν ήταν δυνατόν να συνεργαστούμε» είπε σχετικά ο Αλέγκρι μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο «Skysports».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.