Κινείται (ξανά) για Ρενάτο Σάντσες η Μίλαν! | Sportsking.gr

Κινείται (ξανά) για Ρενάτο Σάντσες η Μίλαν!

Αναβιώνει το ενδιαφέρον της για το ανερχόμενο αστέρι της Πορτογαλίας η Μίλαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος οι Ροσονέρι χτυπούν την πόρτα του Ρενάτο Σάντσες με την ελπίδα να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Πορτογάλος μέσος είχε καταφέρει με τις εμφανίσεις του σε Μπάγιερν και Μπενφίκα να θεωρηθεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα παγκοσμίως! Ωστόσο, τα δύο τελευταία χρόνια η καριέρα του έμελλε να πάρει τον κατήφορο…

Αγωνίστηκε στην, υποβιβασμένη πλέον, Σουόνσι καταφέρνοντας να πραγματοποιήσει μόλις 12 εμφανίσεις δίχως να σκοράρει. Με τον τρόπο αυτό, τα σενάρια περί ανάδειξης του σε έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές άρχισαν να σβήνουν.

Βέβαια, αυτό δεν πτόησε τους Ροσονέρι που, σύμφωνα με δημοσίευμα της Bola, συνεχίζουν να κινούνται για την απόκτηση του νεαρού ελπίζοντας πως θα τον επιστρέψουν στην αίγλη της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.