Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Άμραμπατ φανέρωσε την άποψη του για το VAR
Παγκόσμιο Κύπελλο 2018

Ο Άμραμπατ φανέρωσε την άποψη του για το VAR

Ο άσος του Μαρόκο, Νόρτνιν Άμραμπατ, εκδήλωσε με γλαφυρό τρόπο την άποψή του για το VAR.

26.06.2018 | 12:34

To Ιράν πάλεψε για την υπέρβαση κόντρα στην εθνική Ισπανίας αλλά απώλεσε μία τεράστια πρόκριση χάρη στο γκολ ισοφάρισης του Ιάγο Άσπας στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Το VAR, μάλιστα, χρειάστηκε για να επικυρώσει το τέρμα του Ισπανού άσου της Θέλτα, καθώς στην αρχή ο Άσπας είχε θεωρηθεί ότι βρισκόταν εκτεθειμένος.

Το Ιράν, πάντως, τα έχει βάλει με τον διαιτητή και τη μη αξιοποίηση του VAR από πλευράς του σε μία φάση στην οποία ο Πικέ έπρεπε να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα, καθώς πήγε στον αντίπαλο με τα δύο πόδια για να κόψει τη μπάλα.

Έτσι, μετά το τέλος του αγώνα, ο πιο ποιοτικός παίκτης του Μαρόκο, ο Νόρντιν Άμραμπατ, αντίκρισε την κάμερα και κάνοντας τη χαρακτηριστική κίνηση που γίνεται κατά τη χρήση του VAR, εξέφρασε την άποψή του για το σύστημα βιντεοδιαιτησίας.

“Το VAR είναι σκ@τ@”.

https://twitter.com/brfootball/status/1011363038681804801?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sportbible.com%2Ffootball%2Fnews-moroccos-nordin-amrabat-lets-everyone-know-what-he-thinks-of-var-20180625

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018
Exit mobile version