Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Απίθανο σενάριο με πρόταση Γιουνάιτεντ για Κρόος!
Home Page

Απίθανο σενάριο με πρόταση Γιουνάιτεντ για Κρόος!

Το... απίστευτο κυνηγάει η Γιουνάιτεντ τα τελευταία εικοσιτετράωρα αφού όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου έχει βάλει στο... μάτι τον Τόνι Κρόος της Ρεάλ Μαδρίτης.

28.06.2018 | 21:19

Το… απίστευτο κυνηγάει η Γιουνάιτεντ τα τελευταία εικοσιτετράωρα αφού όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου έχει βάλει στο… μάτι τον Τόνι Κρόος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μοιάζει απίστευτο αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» φαίνεται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Γερμανό αστέρα των «μερέγχες», ο οποίος, ωστόσο, όπως έχει τονιστεί και στο παρελθόν από τη Ρεάλ, δεν πωλείται!

Αυτό θα επιχειρήσει να αλλάξει η ομάδα του Μάντσεστερ και να καταθέσει μία πρόταση στη Ρεάλ, την οποία να μη μπορεί να αρνηθεί και να… υποκύψει στην παραχώρηση του Κρόος.

Συγκεκριμένα, οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι πρόθυμοι να «σπάσουν» τη ρήτρα αποδέσμευσης του Κρόος ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνουν δικό τους τον 27χρονο άσο των «μερέγχες».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version