ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επικές δικαιολογίες από Τεν Χαγκ μετά την «τεσσάρα» από την Πάλας!
Βράδυ κανονικός… εφιάλτης για τον Κασεμίρο!
Τα νούμερα λένε την αλήθεια: Τα στατιστικά δείχνουν πόσο ΜΕΓΑΛΟ κακό κάνει στη Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ!
Η Κρίσταλ Πάλας ξεφτίλισε με «τεσσάρα» το… φάντασμα της Γιουνάιτεντ! (vid)
Η Κρίσταλ Πάλας γελοιοποιεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 4-0 και όσο… γράψει! (vids)
Ένα πράγμα έχει στο μυαλό του ο Μίλερ πριν παίξει στο ανακαινισμένο «Μπερναμπέου»
Ο Ολίσε έκανε… πλάκα στην άμυνα της Γιουνάιτεντ και έβαλε απίθανο γκολ! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε… βρώμα για Γκουαρντιόλα και Μπάγερν!
Ο Έμερι συγκίνησε κάθε οπαδό της Άστον Βίλα με τις δηλώσεις του!
Μπέλιγχαμ: «Στη Ρεάλ Μαδρίτης… τερματίζεις το ποδόσφαιρο! Δεν πάει πιο ψηλά μετά!»
Τέλος εποχής στη Γουέστ Χαμ: Φεύγει ο Μόγες!
Ο Αλόνσο… μίλησε – Η Λεβερκούζεν φουλάρει για το αστέρι της Χιρόνα!
Πέρασαν 40 χρόνια… από το ξύλο του Μαραντόνα – Διέλυσε όλη την Μπιλμπάο ο GOAT (vid)
Γιουνάιτεντ: Οι σταρ της ομάδας αποφάσισαν – Αυτόν θέλουν για προπονητή!
Φαν Ντάικ: «Λίβερπουλ, σε αγαπώ! Στην νέα εποχή, εγώ θα είμαι εδώ…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Μια ιταλική ενδεκάδα βγαλμένη από τις ακαδημίες της Μίλαν!

Η Μίλαν μετά την τιμωρία ίσως χρειαστεί να βασιστεί στις ακαδημίες για να σταθεί στα πόδια της... ακαδημίες που έχουν ήδη βγάλει μια 11αδα 170 εκατομμυρίων!

Μια ιταλική ενδεκάδα βγαλμένη από τις ακαδημίες της Μίλαν!

Η τιμωρία που επέβαλε η ΟΥΕΦΑ στη Μίλαν μπορεί να αποδειχτεί μοιραία για την επόμενη σεζόν του συλλόγου. Ο αποκλεισμός από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις σίγουρα θα οδηγήσει αρκετούς πρωτοκλασσάτους ποδοσφαιριστές στην πόρτα της εξόδου.

Το γεγονός αυτό φέρνει στο προσκήνιο τις ακαδημίες των Ροσονέρι που δεν έχουν απογοητεύσει ποτέ τον σύλλογο καθώς κατά καιρούς έχουν βγάλει… διαμάντια που στολίζουν το ποδοσφαιρικό κόσμο.

Πάμε, λοιπόν, να χτίσουμε μια ενδεκάδα από εν ενεργεία ποδοσφαιριστές που βγήκαν από τα «φυτώρια» του ιστορικότερου συλλόγου στο Μιλάνο.

Τερματοφύλακας

Τζιανλουίτζι Ντοναρουμα (40 εκατ.)

Ίσως από τους καλύτερους παίχτες που ανέδειξαν οι ακαδημίες της Μίλαν. Τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην Ιταλία με τις εμφανίσεις του οι οποίες μάλιστα τον έχουν φτάσει σε σημείο να θεωρείται ο νέος «Μπουφόν»

Άμυνα:

Ματέο Νταρμιάν (10 εκατ.)

Αναμφίβολα το ταλέντο του φαινόταν από νεαρή ηλικία αλλά στάθηκε άτυχος καθώς βρισκόταν σε μια Μίλαν που ήταν αδύνατο να βρει χώρο στην αρχική ενδεκάδα. Ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω βρίσκοντας τα πατήματα του στο Τορίνο… Βήματα που τον οδήγησαν μέχρι το Όλντ Τράφορντ!

Νταβίντε Καλάμπρια (13 εκατ.)

Μια από τις αποκαλύψεις της φετινής Μίλαν! Ο Νταβίντε Καλάμπρια είναι ένας νεαρός που δεν διαθέτει μόνο ταλέντο αλλά και πάθος! Πάθος που κέρδισε την εμπιστοσύνη του Μοντέλα και του Γκατούσο. Πάθος που τον καθιστά βασικό γρανάζι της άμυνας των Ροσονέρι.

Ιγκνάσιο Αμπάτε (3 εκατ.)

Ένας ποδοσφαιριστής που άκουσε πολλά. Δεν κατάφερε να βρει τα πατήματα του στο Μιλάνο κατά τη νεαρή του ηλικία και έτσι έκανε το «αγροτικό» του στη Serie B. Όταν όμως τον χρειάστηκε η μεγάλη του καψούρα… επέστρεψε και φόρεσε το περιβραχιόνιο της ομάδας. Με βασικό του όπλο την ταχύτητα, δεν άργησε να αποτελέσει το βασικό δεξί μπακ της Μίλαν.

Ματία Ντε Σίλιο (14 εκατ.)

Όχι και ο πιο αγαπητός από την εξέδρα… κυρίως λόγω των δηλώσεων περί φυγής του από την ομάδα που τον ανέδειξε. Ένας ποδοσφαιριστής που παρά το γεγονός ότι θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, έμεινε σταθερός. Το «αιώνιο ταλέντο» πλέον αγωνίζεται στη Γιουβέντους όπου προσπαθεί να βρει τα πατήματα του.

Κέντρο:

Σιμόνε Βέρντι (25 εκατ.)

Ο μόνιμος δανεικός των Μιλανέζων. Έχει γυρίσει πολλές ομάδες στη Serie A προσπαθώντας να βρει αυτήν που του ταιριάζει. Τελικά τα κατάφερε στην Μπολόνια όπου ο Ντοναντόνι κατάφερε να τον βοηθήσει να αποκαλύψει το ταλέντο του.

Μάνουελ Λοκατέλλι (8 εκατ.)

Σήμα κατατεθέν η γκολάρα του απέναντι στον Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Παίχτης σταθερός, συνειδητοποιημένος, ψύχραιμος με σιγουριά στις πάσες και πρότυπο τον Πίρλο. Αγαπάει την ομάδα του και δύσκολα θα τον δούμε μακριά της την ερχόμενη σεζόν.

Μπριάν Κριστάντε (25 εκατ.)

Ο ποδοσφαιριστής που έκανε άλμα στην καριέρα του με τις περσινές του επιδόσεις στην Αταλάντα. Επιδόσεις που τον έβαλαν στο στόχαστρο των Τζιαλορόσι όπου και θα αγωνίζεται την ερχόμενη χρονιά.

Επίθεση:

Αντρέα Πετάνια (9 εκατ.)

Όπως και ο Κριστάντε, έτσι και ο Πετάνια κατάφερε να βγει στο προσκήνιο μέσα από την Αταλάντα. Πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, έκανε φέτος το ξεπέταγμα του μαζί με την εκπληκτική πορεία της Αταλάντα.

Αλεσσάντρο Μάτρι (500 χιλ.)

Εδώ δεν χρειάζονται συστάσεις. Ίσως από τους μεγαλύτερους «γυρωλόγους» της Ιταλίας που έκανε τη καλύτερη του σεζόν με την εμφάνιση της Γιουβέντους. Πλέον, έχοντας χάσει την αίγλη του αγωνίζεται στη Σασουόλο.

Πάτρικ Κουτρόνε (23 εκατ.)

Και τώρα η μεγαλύτερη αποκάλυψη μετά τον Ντοναρούμα. Το Σέντερ Φορ που έριξε στα σκουπίδια τα εκατομμύρια που ξόδεψε η Μίλαν για επιθετικούς βάζοντας τους στον πάγκο. Όλα δείχνουν πως έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του αρκεί να διατηρήσει το πείσμα και την αφοσίωση του στην σκληρή δουλειά.

Ιδού και το σύστημα:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ