Άμεση διάψευση Ρεάλ για Εμπαπέ!

Πολύ γρήγορα αντανακλαστικά επέδειξε η Ρεάλ Μαδρίτης στο θέμα του Κίλιαν Εμπαπέ, το οποίο διέψευσε λίγη ώρα μετά που βγήκε στη δημοσιότητα.

Καμία συμφωνία δεν υπάρχει ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Κίλιαν Εμπαπέ με τους Μαδριλένους να διαψεύδουν άμεσα τις όποιες φήμες εν τη γενέσει τους.

Όπως και στην περίπτωση του Νεϊμάρ, έτσι και σε αυτή του νεαρού επιθετικού οι τρεις σερί φορές πρωταθλητές Ευρώπης εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν πως όλα τα δημοσιεύματα που έχουν προκύψει και τους συνδέουν με την περίπτωση του Γάλλου ποδοσφαιριστή είναι αναληθή και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα, βάζοντας έτσι τέλος σε ακόμα μία καλοκαιρινή φημολογία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Βασίλισσας»:

«Με αφορμή τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν τις τελευταίες ώρες σχετικά με την υποτιθέμενη συμφωνία ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κιλιάν Μπαπέ, η Ρεάλ Μαδρίτης δηλώνει ότι είναι απολύτως αναληθείς. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κάνει καμία πρόταση ούτε στην Παρί Σεν Ζερμέν ούτε στον ποδοσφαιριστή και λυπάται για τη σύγχυση που προκαλούν οι πληροφορίες, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ