Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ασταμάτητη η Άρσεναλ: «Κανονιέρης» και ο Γκουεντουζί
Home Page

Ασταμάτητη η Άρσεναλ: «Κανονιέρης» και ο Γκουεντουζί

Μετά τον Τορέιρα οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν την απόκτηση και του 19χρονου Ματέο Γκουεντουζί επενδύοντας στο ταλέντο του νεαρού μέσου.

11.07.2018 | 13:32

Οι Λονδρέζοι έχουν εξελιχθεί ως οι πρωτοστάτες της μεταγραφικής περιόδου. Ο Ουνάι Έμερι βλέπει τον ένα στόχο να υλοποιείται μετά τον άλλον, καθώς οι «Κανονιέρηδες» δείχνουν διάθεση να μην του χαλάσουν ούτε ένα χατίρι. Τελευταίο χρονικά απόκτημα για την Άρσεναλ δεν είναι πλέον ο Τορέιρα αλλά ο Ματέο Γκουεντουζί.

Ο 19χρονος Γάλλος αποκτήθηκε πριν από λίγο από τον αγγλικό σύλλογο υπογράφοντας πολυετή συνεργασία με την νέα του ομάδα. Ο νεαρός είναι προϊόν των ακαδημιών της Λοριάν, ενώ την τελευταία διετία αποτέλεσε μέλος της πρώτης ομάδας καταγράφοντας 26 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα. Η Άρσεναλ υπέγραψε τον ταλαντούχο μέσο ως μια επένδυση για το μέλλον, καθώς είναι σχεδόν βέβαιο πως δύσκολα θα του δώσει την ευκαιρία να βρεθεί στα βασικά πλάνα της ομάδας την φετινή σεζόν, μιας και ο ανταγωνισμός στην μεσαία γραμμή δείχνει να είναι αρκετά υψηλός.

To συνολικό κόστος της μεταγραφής του Γάλλου μέσου ανήλθε στα οκτώ εκατομμύρια λίρες.

https://twitter.com/Arsenal/status/1016986060881047552

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version