Με αυτό το ποσό φεύγει ο Ραμπιό από τη Παρί Σεν Ζερμέν | Sportsking.gr

Με αυτό το ποσό φεύγει ο Ραμπιό από τη Παρί Σεν Ζερμέν

Ένα βήμα πιο κοντά στην Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Αντριέν Ραμπιό που πήρε το πράσινο φως και από τον Τούχελ, πιο το ποσό της μεταγραφής του;

Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμος να δώσει το «οκ» για την μεταγραφή του Ραμπιό στην Μπαρτσελόνα μόνο εάν οι Καταλανοί ικανοποιήσουν της οικονομικές ανάγκες τους.

Ο Γερμανός τεχνικός είναι έτοιμος να πει το ναι με ένα ποσό κοντά στα 40 εκ. ευρώ καθώς αυτή είναι η χρηματιστηριακή αξία με την οποία τον κοστολογούν στο Παρίσι.  Το ποσό βέβαια δεν μοιάζει μεγάλο για την Μπαρτσελόνα η οποία αναζητά μία μεγάλη κίνηση ιδιαίτερα στο χώρο του κέντρου από τη στιγμή που ο Παουλίνιο έφυγε ως δανεικός ξανά πίσω στην Κίνα.

Ο Ραμπιό θα μπορούσε να ανεβάσει την αξία του αν συμμετείχε στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ήταν στην προεπιλογή αλλά «κόπηκε» στην τελική επιλογή του Ντεσάμπ.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.