Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ξεκίνησε να… μαγεύει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ο Λενγκλέ! (vid)
Μπαρτσελόνα

Ξεκίνησε να… μαγεύει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ο Λενγκλέ! (vid)

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε στους εκπροσώπους του Τύπου τον Κλεμέν Λενγκλέ, ο οποίος έκανε τα καθιερωμένα κολπάκια με την μπάλα.

13.07.2018 | 15:31

Τα τελευταία χρόνια η Μπαρτσελόνα έχει χαλάσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ, ώστε να ενισχυθεί στα μετόπισθεν. Όμως, δεν έχει βρει κάποιον παίκτη που θα φέρει τη σιγουριά. Ωστόσο, όλοι ελπίζουν πως τα πράγματα θα αλλάξουν μετά την απόκτηση του Κλεμέν Λενγκλέ.

Ο 23χρονος αμυντικός πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε το πολυετές συμβόλαιό του με την ομάδα της Καταλωνίας και το μεσημέρι της Παρασκευής (13/7) παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα στους εκπροσώπους του Τύπου.

Μπορεί να αγωνίζεται πίσω και να μην έχει την τεχνική κατάρτιση που έχουν οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε άλλες θέσεις του γηπέδου, αλλά, ο Γάλλος στόπερ φαίνεται πως δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από εκείνους.

Στην παρουσίασή του έκανε αρκετά κόλπα με την μπάλα, όπως είθισται άλλωστε σε τέτοιες περιπτώσεις. Ωστόσο, όλοι περιμένουν από εκείνον να κάνει ανάλογα… μαγικά και στον αγωνιστικό χώρο και να μην αρκεστεί απλά σε μερικά “γκελάκια” με το τόπι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version