Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Έδωσε τα χέρια με την Παρί ο Άλεξ Σάντρο”
Παρί Σεν Ζερμέν

“Έδωσε τα χέρια με την Παρί ο Άλεξ Σάντρο”

Ο Άλεξ Σάντρο φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με την Παρί Σεν Ζερμέν και τώρα απομένει η συμφωνία με τη Γιουβέντους για να γίνει η μεταγραφή.

14.07.2018 | 23:57

Πριν λίγες ημέρες σας είχαμε ενημερώσει πως ο Άλεξ Σάντρο είχε επαφές με την Παρί Σεν Ζερμέν για το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στη Γαλλική ομάδα.

Μάλιστα τα ρεπορτάζ έλεγαν πως η Γιουβέντους γνώριζε για το ενδιαφέρον και ήταν έτοιμη να ακούσει την πρόταση της Παρί για τον Βραζιλιάνο.

Σύμφωνα με Γαλλικό δημοσίευμα ο Σάντρο έχει δώσει τα χέρια με τους Παριζιάνους καθώς έχει πειστεί από τον Τόμας Τούχελ, που τον έχει σαν μεταγραφική προτεραιότητα.

Από τη στιγμή που ο έμπειρος μπακ έχει συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν, μένει να δώσει το “ΟΚ” η Γιουβέντους,αλλά κάτι τέτοιο θα γίνει μόνο αν η πρόταση φτάνει τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι “μπιανκονέρι” θέλουν να διαθέσουν αυτά τα χρήματα για να αποκτήσουν τον Μαρσέλο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version