Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευχαρίστησε τους πάντες και αποχώρησε από τη Μίλαν ο Αντονέλι! (pic)
Home Page

Ευχαρίστησε τους πάντες και αποχώρησε από τη Μίλαν ο Αντονέλι! (pic)

Με ανάρτηση φωτογραφίας στο Ίνσταγκραμ, ο Ιταλός ποδοσφαιριστής αποχαιρέτησε το Μιλάνο.

11.08.2018 | 15:05

Διαφορετική πορεία θα ακολουθήσουν Αντονέλι και Μίλαν καθώς διεκόπη η συνεργασία τους με τον πρώτο να αισθάνεται ευγνώμων που φόρεσε τη “βαριά” φανέλα της Μίλαν που ονειρευόταν από μικρό παιδί!

Η αποχώρηση του ανακοινώθηκε από τον ίδιο μέσω της παρακάτω ανάρτησης του στο Ίνσταγκραμ:

“Μόλις τερμάτισα το συμβόλαιο μου με τη Μίλαν και θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Γκαλιάνι και τον κύριο Μαϊορίνο που μου έδωσαν την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα που ονειρευόμουν από μικρό παιδί και την οποία θαύμαζα πάντα. Ευχαριστώ όλους τους προπονητές που είχα τα τελευταία χρόνια γιατί με έκαναν να ωριμάσω σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής. Ευχαριστώ όλους τους γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, εργάτες στην αποθήκη και όλους όσους βρίσκονται στο Μιλανέλο. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους ροσονέρι οπαδούς και σε όλους τους φίλους μου τα τελευταία χρόνια που θα μου μείνουν αξέχαστοι. Επίσης, εύχομαι καλή τύχη στον Λεονάρντο και τον Πάολο Μαλντίνι, είμαι σίγουρος ότι μπορούν να επαναφέρουν τη Μίλαν στην κορυφή του κόσμου… παλέψτε και δεν θα σας εγκαταλείψουμε ποτέ!”

Ο Αντονέλι προέρχεται από τις ακαδημίες τις Μίλαν αλλά δινόταν συνεχώς δανεικός σε άλλες ιταλικές ομάδες όπως Μπάρι, Πάρμα, Τζένοα αποτυγχάνοντας να εδραιωθεί στην ομάδα της καρδιάς του… Πλέον, θα αγωνίζεται στην Έμπολι όπου θα επιχειρήσει να βρει τα πατήματα του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version