Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Τούρμπο” ο Μπακαγιόκο, ανακοινώνεται από Μίλαν!
Τσέλσι

“Τούρμπο” ο Μπακαγιόκο, ανακοινώνεται από Μίλαν!

O Τιεμουέ Μπακαγιόκο πέρασε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μίλαν.

13.08.2018 | 16:24

Εδώ και μέρες είναι γνωστό. Πλέον απομένει μόνο το τυπικό κομμάτι για να ολοκληρωθεί το deal. Και αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες. Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο το πρωί της Δευτέρας (13/8) βρέθηκε στο “Kάσα ντι Μίλαν” και πέρασε με απόλυτη επιτυχία όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο έμπειρος χαφ τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε ελάχιστα στην Τσέλσι. Γι’ αυτό το λόγο και ήθελε να φύγει από τους Λονδρέζους. Οι “μπλε” τα έχουν βρει σε όλα με τους “ροσονέρι”, με αποτέλεσμα να δώσουν τον ταλαντούχο μέσο σε εκείνους με τη μορφή δανεισμού (που θα κοστίσει στους Ιταλούς πέντε εκατομμύρια ευρώ).

Αλλά για να τον κάνουν δικό της θα πρέπει το επόμενο καλοκαίρι να δώσουν στους Άγγλους -περίπου- 30 εκατομμύρια ευρώ. Μέσα στις επόμενες ώρες ο Μπακαγιόκο θα βρεθεί στα γραφεία της ιταλικής ομάδας, όπου στη συνέχεια θα μιλήσει για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του που θα έχει χρώμα… ροσονέρο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version