Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ματουιντί: «Θα βοηθήσουμε τον Κριστιάνο να σκοράρει»
Serie A

Ματουιντί: «Θα βοηθήσουμε τον Κριστιάνο να σκοράρει»

Ο Μπλεζ Ματουιντί, υποστήριξε τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το τέλος του παιχνιδιού απέναντι στην Πάρμα, τονίζοντας πως όλη η ομάδα θα βοηθήσει τον Πορτογάλο να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

02.09.2018 | 10:00

Η Γιουβέντους συνεχίζει ακάθεκτη, καθώς μετρά 3 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη Serie A, παρόλα αυτά, το μεγάλο αστέρι της, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ακόμη.

Όπως φαίνεται όμως, οι συμπαίκτες του πιστεύουν πάρα πολύ στον Πορτογάλο, με τον μέσο της Γιούβε να τονίζει πως όλη η ομάδα θα βοηθήσει τον CR7 να ξαναβρεί την επαφή του με τα δίχτυα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματουιντί: «Είμαι χαρούμενος, καθώς δεν ήταν εύκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο, μπροστά σε αυτούς τους παθιασμένους οπαδούς. Μπορούμε να συνεχίσουμε να νικάμε και να σκεφτόμαστε παράλληλα και το Champions League. Έχουμε δουλειά να κάνουμε και πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα μέτωπα. Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παίρνουμε τη νίκη.»

Όσο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την επιθετική του δυστοκία, ο Γάλλος Παγκόσμιος Πρωταθλητής δήλωσε: «Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και θα καταφέρει να σκοράρει. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Ήταν άτυχος σήμερα (σ.σ. χθες), όμως θα τον βοηθήσουμε και έχει αρκετό χρόνο. Ήταν λίγο ενοχλημένος που δεν κατάφερε να σκοράρει, όμως θα τα καταφέρει».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version