Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Χωρίς παίκτη της Γιουβέντους η Ιταλία μετά από 20 χρόνια
Ιταλία

Χωρίς παίκτη της Γιουβέντους η Ιταλία μετά από 20 χρόνια

Στη σημερινή βασική ενδεκάδα της εθνικής Ιταλίας δεν υπάρχει κανένας παίκτης που να αγωνίζεται με τη φανέλα της Γιουβέντους κάτι το οποίο είχε να συμβεί 20 ολόκληρα χρόνια.

10.09.2018 | 22:09

Για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια η Ιταλία δεν έχει παίκτη ο οποίος να αγωνίζεται στην Γιουβέντους σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας. Στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στην Πορτογαλία η «Squadra Azzurra» παρατάχθηκε με ένα εντελώς διαφορετικό ρόστερ από αυτό που επέλεξε ο Μαντσίνι στο παιχνίδι με την Πολωνία την προηγούμενη Παρασκευή.

Στο σημερινό ρόστερ υπάρχουν παίκτες από τις Ρόμα, Μίλαν, Τορίνο, Λάτσιο, Φιορεντίνα, Σπαλ και Τζένοα δεν υπάρει όμως κανένας παίκτης της Γιουβέντους. Είναι η πρώτη φορά μετά τις 17 Ιουνίου 1998 που συμβαίνει αυτό, όταν και η Ιταλία είχε νικήσει με 3-0 το Καμερούν στο Μουντιάλ της Γαλλίας.

Για την ακρίβεια μπορεί να μην υπάρχει κανένας παίκτης της Γιουβέντους στη βασική ενδεκάδα της Ιταλίας αλλά υπάρχει σε αυτή της Πορτογαλίας και πρόκειται για τον Ζοάο Κανσέλο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version