Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κλοπ: “Εκπληκτικός ο Νεϊμάρ,αλλά πρέπει να τον σταματήσουμε”
Champions League

Κλοπ: “Εκπληκτικός ο Νεϊμάρ,αλλά πρέπει να τον σταματήσουμε”

Ο Γιούργκεν Κλοπ εκθείασε τον Νεϊμάρ για την ποιότητα του,αλλά ξεκαθάρισε πως εκείνος και η ομάδα του πρέπει να βρούνε τρόπο να τον σταματήσουν.

17.09.2018 | 18:31

Βρισκόμαστε στο…παρά πέντε για την έναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ και ένα από τα ματς που θα κλέψουν την παράσταση στην πρεμιέρα, είναι αυτό ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η περσινή φιναλίστ θα υποδεχθεί την φιλόδοξη πρωταθλήτρια Γαλλίας, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει πολλά για τις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου.

Θυμίζουμε πως στο ίδιο γκρουπ υπάρχει η Νάπολι και ο Ερυθρός Αστέρας κάτι που σημαίνει πως ο ανταγωνισμός θα είναι ιδιαίτερα μεγάλος.

O Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν και έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Νεϊμάρ.

“Δεν νομίζω ότι μπορούμε να αποφύγουμε την ποιότητα του. Είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής. Έχει προφυλαχθεί για να είναι φρέσκος κόντρα σε εμάς. Θα είναι στο 100% των δυνατοτήτων του,αλλά εμείς θα πρέπει να βρούμε τρόπο να τον σταματήσουμε”, ήταν τα λόγια του Γερμανού.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version