Ποκετίνο: «Ρίξτε το φταίξιμο σε εμένα, να σέβεστε τους ποδοσφαιριστές μου» | Sportsking.gr

Ποκετίνο: «Ρίξτε το φταίξιμο σε εμένα, να σέβεστε τους ποδοσφαιριστές μου»

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του στους παίκτες του, τονίζοντας πως αν κάποιος φταίει για την ήττα από την Ίντερ είναι ο ίδιος.

Η Τότεναμ αν και είχε τον έλεγχο του αγώνα με την Ίντερ… κατάφερε και ηττήθηκε με 2-1 χάρη σε ένα γκολ του Βεσίνο στις καθυστερήσεις.

Τα Μέσα της Αγγλίας τα… έχωσαν στους ποδοσφαιριστές των Λονδρέζων, λόγω της αγωνιστικής τους εικόνας, τονίζοντας πως έδειξαν αδιαφορία στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ωστόσο, ο τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο, τα… έχωσε στους δημοσιογράφους, εκφράζοντας την απόλυτη του στήριξη στους ποδοσφαιριστές, ενώ πήρε όλο το φταίξιμο για ήττα πάνω του.

«Αν πρέπει να κατηγορήσετε κάποιον, να κατηγορήσετε εμένα. Εγώ φτάιω. Σας ζητάω ευγενικά να σέβεστε τους ποδοσφαιριστές μου και την μεγάλη προσπάθει απου κάνουν. Ίσως να μην έκανα καλές επιλογές κατά την διάρκεια της αναμέτρησης και να έδωσα ελπίδες στον αντίπαλο, ο οποίος κατάφερε στο τέλος να μας κερδίσει», είπε.

«Όπως σας σέβομαι εγώ όλα αυτά τα χρόνια, θέλω να κάνετε και εσείς το ίδιο από εδώ και πέρα, θέλω να αλλάξει η συμπεριφορά σας και προς εμένα και προς τους παίκτες μου», ανέφερε.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.