Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σκέτη γλύκα η Άρσεναλ (vid)
Άρσεναλ

Σκέτη γλύκα η Άρσεναλ (vid)

H Άρσεναλ με καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, επικράτησε της Έβερτον με 2-0 και συνέχισε την ανοδική της πορεία στο πρωτάθλημα.

23.09.2018 | 20:06

Τον τελευταίο καιρό η Άρσεναλ είναι σε ανοδική πορεία και θα έπρεπε να το αποδείξει κόντρα στην Έβερτον που μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι είχαν πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών, με τον Μεσούτ Οζίλ να δείχνει εκτός κλίματος στα πρώτα λεπτά. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές,αλλά έπεσαν στον Πετρ Τσεχ που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Οι “κανονιέρηδες” αντιμετώπισαν αρκετά αμυντικά προβλήματα και σαν να μην έφτανε αυτό, είδαν τον Σωκράτη να αποχωρεί από το γήπεδο με πρόβλημα τραυματισμού.

Η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε στο δεύτερο μέρος καθώς δέκα λεπτά μετά την επανεμφάνιση των ομάδων, η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ. Οι παίκτες του Έμερι κυκλοφόρησαν ωραία τη μπάλα και ο Λακαζέτ με τρομερό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνκ να κάνει το 2-0 από κοντινή απόσταση, αν και ήταν σε εμφανή θέση οφ σάιντ.

Από εκεί και έπειτα η Άρσεναλ έκανε καλή διαχείριση του αποτελέσματος και στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη που την ανέβασε στην 6η θέση και μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρώτη τετράδα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version