Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ζλάταν: “Μου έχει κάνει πρόταση η Μάλμε…”
Κόσμος

Ζλάταν: “Μου έχει κάνει πρόταση η Μάλμε…”

Ενδεχόμενο επιστροφής του στη Σουηδία αποκάλυψε, πως υπάρχει, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, καθώς του έχει γίνει πρόταση από τη Μάλμε.

23.09.2018 | 00:17

Η μεγάλη καριέρα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φτάνει σιγά – σιγά στη δύση της. Ο Σουηδός κλείνει τα 37 του χρόνια σε λίγες μέρες (03/10) και θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται με τη φανέλα ποιας ομάδας θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο έμπειρος επιθετικός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον συμπατριώτη του, Κάλε Σούλμαν, προέβη σε μία αποκάλυψη για το μέλλον. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως η Μάλμε, η ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα, του πρότεινε να κλείσει εκεί την καριέρα του, με τον προσεχώς 37χρονο στράικερ, να αφήνει ανοιχτό αυτό το παράθυρο, καθώς έχει μία ανειλημμένη υποχρέωση.

Αναλυτικά η δήλωση του υψηλόσωμου φορ:

“Έχω δεχθεί πρόταση. Θέλουν να επιστρέψω σπίτι και να κλείσω εκεί την καριέρα μου. Δεν κλείνω καμία πόρτα και και ο τίτλος στη Σουηδία είναι κάτι που δεν έχω κατακτήσει”

Ο Ζλάταν, ο οποίος πρόσφατα έφτασε τα 500 γκολ στην καριέρα του, μετράει συνολικά 22 συμμετοχές, 17 γκολ και 5 ασίστ στο MLS, από τότε που υπέγραψε στους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version