Γκατούζο: «Παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο αλλά θέλουμε δουλειά ακόμα» | Sportsking.gr

Γκατούζο: «Παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο αλλά θέλουμε δουλειά ακόμα»

O Τζενάρο Γκατούσο μίλησε για την αγαπημένη του Μίλαν και για το τι πρέπει να γίνει για να μπορέσει να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική.

Ο τεχνικός της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο υποστήριξε πως το μεγάλο αστέρι της ομάδας, ο Φερνάντο Ιγκουαΐν δεν θα είναι διαθέσιμο για το επόμενο παιχνίδι απέναντι στην Έμπολι.

«Ο Φερνάντο αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στο ισχίο ο οποίος προέρχεται από παλαιό χτύπημα και ως εκ τούτου δεν θα παίξει στο παιχνίδι αύριο με την Έμπολι».

Ο Γκατούζο επίσης αναφέρθηκε και στη φόρμα της ομάδας του αλλά και στο πρόσφατο παιχνίδι με την Αταλάντα.

«Στην αρχή κάναμε το παιχνίδι μας αλλά από ένα σημείο και έπειτα ρίξαμε τον ρυθμό και τους επιτρέψαμε μέσα σε 25 λεπτά να γίνουν πολύ επικίνδυνοι. Παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο το πρόβλημα είναι στα τρεξίματά μας. Δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε  στα ανοικτά παιχνίδια γιατί οι αμυντικοί μας κουράζονται εύκολα. Έχουμε πολλά ακόμα να διορθώσουμε και είμαι σίγουρος πως θα το κάνουμε».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.