Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντιμπάλα: “Τυχερός που παίζω με Μέσι και Ρονάλντο”
Home Page

Ντιμπάλα: “Τυχερός που παίζω με Μέσι και Ρονάλντο”

Ευλογημένος αισθάνεται ο Αργεντινός επιθετικός της Γιουβέντους που έχει το προνόμιο να παίζει με τους δύο καλύτερους του κόσμου.

28.09.2018 | 19:07

Πολλοί θα έκαναν τα πάντα για να αγωνιστούν στο πλευρό ενός εκ 2 κορυφαίων ποδοσφαιριστών… πόσο μάλλον και με τους 2!

Το τελευταίο το έχει καταφέρει ο Πάολο Ντιμπάλα γνωρίζοντας πως είναι τυχερός για αυτό. Ο παίχτης της Γιουβέντους αγωνίζεται σε συλλογικό επίπεδο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και σε διεθνές με τον συμπατριώτη του, Λιονέλ Μέσι.

Μάλιστα, ο ίδιος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του μέσα από τις δηλώσεις στην Κοριέρε Ντέλα Σέρα λέγοντας:  «Είναι εξαιρετική η ένταση που προπονείται ο Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και η επιθυμία του να κερδίζει. Ανάμεσα σε αυτόν και τον Μέσι δεν υπάρχουν διαφορές. Είναι δύο φαινόμενα και είμαι τυχερός που είμαι ο μόνος στον κόσμο που μπορεί να παίξει και να μαθαίνει και από τους δύο».

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε στο ντέρμπι με την Νάπολι: «Ο προπονητής δεν έχει πει ακόμα ποιος θα παίξει. Δεν είναι εύκολο γι αυτόν, γιατί ο καθένας μας είναι έτοιμος να αγωνιστεί και σε διαφορετικούς ρόλους».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version