Κλοπ: «Δεν θέλω να με θυμούνται μόνο για τα… αστεία μου στην Λίβερπουλ» | Sportsking.gr

Κλοπ: «Δεν θέλω να με θυμούνται μόνο για τα… αστεία μου στην Λίβερπουλ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να μείνει στην μνήμη των φίλων της Λίβερπουλ λόγω κατάκτησης κάποιου τίτλου και όχι γιατί είναι... διασκεδαστικός με τις αντιδράσεις του!

Ο Γιούργκεν Κλοπ ήρθε στην Λίβερπουλ με σκοπό την κατάκτηση τίλων, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει πραγματοποιηθεί, παρά το γεγονός πως βρέθηκε αρκετές φορές πολύ κοντά στο να πετύχει τον στόχο του.

Φέτος η χρονιά έχει ξεκινήσει ιδανικά για τους reds, οι οποίοι στοχεύουν ακόμα και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς.

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για την πίεση που δέχεται από τους φίλους της ομάδας και τόνισε πως θέλει να μείνει στην ιστορία της Λίβερπουλ, έχοντας κατακτήσει κάποιο τίτλο και όχι επειδή κάνει τους φιλάθλους να γελάνε με τις αντιδράσεις και τις δηλώσεις του.

«Το έχω πει αρκετές φορές πως θα έρθουν οι τίτλοι, δεν ξέρω πότε, αλλά κάτι θα κατακτήσουμε φέτος. Θέλω να πετύχω, για να μην λένε πως αυτό που θυμάμαι από τον Κλοπ και την προπονητική ομάδα είναι οι αστείες αντιδράσεις του και οι δηλώσεις του», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.